PLĂȚI ONLINE

*** COMUNICAT DE PRESĂ *** MANUAL DE UTILIZARE AVANSIS MOBILE ***

apasați aici pentru a descarca aplicația AvanSis Mobile

PLATA ONLINE A IMPOZITELOR SI TAXELOR LOCALE

in Comuna Viisoara

                Pentru a plati online impozitele si taxele locale trebuie descarcata pe telefon aplicatia AVANSIS MOBILE, disponibila pe Android si IOS. Aplicatia vine in sprijinul persoanelor care din diferite motive nu se pot prezenta la sediul primariei pentru a plati impozitele si taxele locale: persoane cu domiciliul in alta localitate sau tara, persoane care nu pot ajunge la sediul primariei in timpul orelor de program sau persoanele care vor sa economiseasca timp.

            Creare cont:

            Se pot crea conturi doar pentru persoanele care detin proprietati in Comuna Viisoara si au deschis rol nominal unic la impozite si taxe sau au pozitie deschisa in registru agricol. Identificarea se va face dupa CNP.

            Dupa descarcarea aplicatiei se alege institutia VIISOARA, CJ si optiunea “Activare cont prin completarea electrónica a formularului de activare din aplicatie”

            Se completeaza emailul, nr.de telefon si CNP (CNP-ul trebuie sa figureze in baza de date de la impozite si taxe locale sau registru agricol). Veti primi pe email o parola temporara pentru activarea contului, care va fi schimbata la urmatoarea intrare in aplicatie. Daca nu primiti parola, inseamna ca nu ati completat corect adresa de email si va trebui reluata procedura.

            Dupa ce ati intrat in aplicatie veti putea vizualiza si plati obligatiile de plata pe CNP-ul respectiv, integral sau partial. De asemenea, se pot vizualiza bunurile impozabile. Plata se va face ca si la orice plata online, cu cardul, procesatorul de plati fiind Netopia Payments.

            Daca detineti bunuri in coproprietate (de exemplu sot/sotie) se va crea cont pe fiecare coproprietar in parte sau un coproprietar il va reprezenta pe celalalt/ceilalti.

            De asemenea veti putea vizualiza istoricul tranzactiilor si stadiul tuturor documentelor pe care le-ati depus sau sunt depuse la Primaria Comunei Viisoara.

            Reprezentanti:

            Puteti plati obligatiile unei alte persoane (de exemplu persoana in varsta), folosind acelasi cont de utilizator. Persoana reprezentata, de asemenea trebuie identificata dupa CNP (sa aibe proprietati in Comuna Viisoara si rol nominal unic la impozite si taxe sau pozitie in registru agricol). Pentru aceasta va trebui sa solicitati reprezentare. Aceasta operatiune necesita momentan aprobarea din partea unui functionar al primariei. In momentul aprobarii veti fi instiintati pe email.

            Se pot efectua plati si din strainatate.

            Daca intampinati probleme sau aveti sugestii, va rugam sa ne contactati pe adresa de email: impozite@comunaviisoara.ro sau la nr. de telefon: 0264327560 sau 0264327601.

                                                                                                      PRIMAR

                                                                                                     Roman Ioan